Telefonul nostru

+(373) 60 67-77-56
+(373) 79 69-79-37

 • ru
 • ro
 • en
 • imagine exemplu

  Inchirierea auto în Chisinău este un serviciu foarte comod pentru cei care ajung în capitală dar, nu au automobil sau pentru cei care au nevoie de un automobil doar pentru o periodă limitată de timp. Compania noastră vă oferă șansa sa fiti siguri ca la sosirea în Chișinău veți avea un automobil, fiindcă noi va oferim posibilitatea sa rezervați chiria de mașini din timp!

  Procedura de închirieri auto este una foarte simplă ,poate fi executată în scurt timp de orice persoană adultă și necesită un minim de documente. Noi oferim clienților noștri cele mai bune tarife la închirierea automobilului pe o perioadă lungă de timp.Cei care vor semna un acord de cooperare cu companie, vor beneficia de bonusuri speciale ! Avem un spectru larg de automobile atât mașini de clasă mică și medie cât și autoturisme de clasă bussines. Toate automobilele fac parte din cele mai renumite brănduri din Germania, Italia, Franta, SUA, ect.

  Noi oferim  chiria automobilelor de clasă medie pentru cei ce vor să aibă libertatea de a calatori în siguranță și automobile de clasă lux pentru cei ce vor să-și confirme statutul și sa-și asigure comfortul.Pe lângă aceasta, noi oferim chiria autoturismelor exclusive de clasă lux sau medie, care sunt rar întalnite pe teritoriul țarii noastre, ceia ce va face sa ieșiți în evidență!

  Aceste lucruri sunt disponibile atât locuitorilor din Moldova, cât și oaspeților de peste hotare. Toate serviciile de inchiriere a auto sunt prestate la cel mai convenabile prețuri !

  Serviciul de Inchirieri auto in Chisinau si Moldova este disponibil pentru oricine, inclusiv si cei care ajung in tara pentru prima data.

  În afară de închirierea auto, noi vă putem oferi vânzarea automobilelor și organizarea unei  limuzine pentru nunți și a unui cortegiu festiv. Toate acestea le puteți găsi pe saitul nostru !

  Posibilitatea de inchiriat un auto cu noi este cea mai simpla si rapid! Daca inchiriezi un auto, ai libertatea de a calatori.