Telefonul nostru

+(373) 60 67-77-56
+(373) 79 69-79-37

 • ru
 • ro
 • en
 • 04-03-2014

  Rent a car Bam Auto - Inchirieri auto in Chişinău

  Rent a car Bam Auto - Inchirieri auto in Chişinău

  Închirierea de masini în Chișinau oferă posibilitatea tuturor de a fi mereu pe drum și accesibili oriunde este nevoie.Compania nostră vă oferă libertatea de a calatori fară grijă în siguranță și comfort. Siguranța autoturismelor și comfortul clineților este prioritatea noastră numărul unu si noi mereu tindem spre perfcețiune la acest capitol! Noi ne ocupam de inchirieri auto de multi ani. Prețurile flexibile, o gamă largă începand cu autoturisme de clasă mini pană la limuzine pentru nunți, termen convenabil și un spectru vast a serviciilor de profil, fac ca compania nostră de închiriere auto in Moldova sa fie alegerea numărul unu!

  Inchiriei auto de nunta si limuzine este unul din lucrurile cele mai importante in cea mai memorabila zi în viata a doi indragostiți, si compania noastră este aici special pentru a face această zi și mai memorabilă și o atmosferă de neuitat. Un parc larg de limuzine va oferă șansă sa alegeți cea ce vi se potrivește, începand cu modele clasice pană la cele mai moderne. Pe lângă închirierea limuzinelor, noi vă oferim și servicii de organizarea a unui cortegiu de automobile pentru nuntă, ce va asigura comfortul și siguranța oaspeților. Toate aceste servicii vă sunt oferite la cel mai rezonabil preț. Nu piredteți șansa, ca cea mai importantă zi din viață sa fie una de neuitat !

  Oficiul nostru inchirieri auto in Chisinau il puteti gasi, daca sunati la unul din numerele de contact.

  Vânzare auto-pe lângă serviciile de închirieri a auto, noi vă oferim și șansa de a procurara un automobil. Noi propunem clienților noștri șansa, de a alege acel autoturism care le va satisface așteptările și necesitațile. Avem un catalog vast de mașini, care acoperă cel mai larg segment de autoturisme. Sediul nostru este bazat in Chișinau însă livrarea automobilelor se face pe tot teritoriul Moldovei. Dumneavoastră alegeti automobilul și noi vi-l livrăm in cel mai scurt timp, oriunde doriți ! Deci daca doriti sa faceti inchiriere de masini in Chisinau nu ezitati sa sunati la oficiul nostri.

  Pentru mai multe ne puteți contacta prin email-ul companiei ori pe numerele de contact care le puteti gasi pe sait.