Telefonul nostru

+(373) 60 67-77-56
+(373) 79 69-79-37

 • ru
 • ro
 • en
 • 31-03-2014

  Inchirieri auto de lux

  Inchirieri auto de lux

  Inchirierea masini de lux- nu este doar o cale de a iesi in evidenta, atunci cand plecati la vre-un eveniment corporat cu partenerii de busines, sau atunci cand plecati undeva cu prienetii. Inchirierea masini de lux este o alegere foarte buna atunci cand plecati la o nunta sau la o alta sarbatoare importanta a familiei sau a celor apropiati. Orice autovehicul alegeti: fie un automobil econom sau o limuzina de lux, nu uitati ca toate aceste automobile sunt masini exclusive aduse din Franta, Italia, SUA, Elvetia, ect. si sunt rar intalnite pe strazile orasului. Inchirierea automobil de clasa economa desigur este cu mult mai ieftin decat inchiriere de masini de lux, dar el la fel va poate darui o gama larga de emotii pozitive.

  La fel daca doriti sa plecati in calatorie, ar fi bine ca sa aveti un automobil care o sa va ajute sa parcurgeti traseul lung spre locul destinat. De acea noi va oferim si inchirieri auto pentru strainatate, care va vor ajuta sa ajungeti la locul destinat.

  Orice ati alege: fie inchirieriauto de lux sau inchirierea unui auto econom, puteti fi sigur ca siguranta acestor autovehicole nu poate fi pusa la indoiala, deoarece siguranta si confortul masinii este lucrul principal de care noi avem grija.

  De acea nu ezitati sa ne sunati pentru a comanda un automobil, deoarece compania noastra este unul din liderii la acest capitol, si puteti fi sigur ca nu veti regreta. La fel nu uitati de serviciul de rezervare a masinii, care va permite sa rezervati un automobil din timp, pentru a fi sigur ca la sosire, masina va fi la dispozitia dumneavoastra !