Telefonul nostru

+(373) 60 67-77-56
+(373) 79 69-79-37

 • ru
 • ro
 • en
 • Chirie auto în Chisinău la comandă

  Chirie auto în Chisinău reprezintă un serviciu foarte util pentru toți cei, care doresc să facă o excursie prin capitală și nu dispun de un automobil sau pentru cei, care au nevoie de un automobil doar pentru o periodă limitată de timp. Compania noastră vă oferă oportunitatea de a închiria preventiv un automobil și de a savura plăcerea unui șofat sigur și comod!

  Procedura de închirieri auto este una foarte simplă și poate fi executată în scurt timp de orice persoană ce a atins vârsta majoratului și dispune de un minim de documente. Noi oferim clienților noștri cele mai bune oferte financiare la închirierea automobilului pe o perioadă lungă de timp. Cei care vor semna un acord de cooperare cu compania noastră, vor beneficia de avantaje speciale! Avem un spectru larg de automobile, atât mașini de clasă econom și medie cât și autoturisme de clasă bussines. Toate automobilele sunt parte a brandurilor renumite din Germania, Italia, Franța, SUA, etc.

  Noi oferim  chiria automobilelor de clasă, pentru cei ce vor să simtă libertatea de a călători în siguranță și automobile de clasa lux pentru cei ce vor să-și accentueze statutul și să-și asigure un grad maxim de confort. Pe lângă aceasta, noi oferim chiria autoturismelor exclusive de clasă business și medie, care sunt rar întalnite pe teritoriul țării noastre, această opțiune este orientată spre evidențierea statutului dumneavoastră!

  Aceste opțiuni sunt disponibile atât locuitorilor Moldovei, cât și oaspeților de peste hotare. Toate serviciile de închiriere auto sunt prestate la cele mai avantajoase prețuri și în timp prestabilit!

  Serviciul de auto chirie în Chișinău și Moldova este disponibil pentru fiecare, inclusiv și pentru persoanele care pentru prima dată vizitează Republica Moldova.

  În afară de închirierea auto, noi vă putem oferi servicii de vânzare a automobilelor și prestăm  limuzine pentru nunți și cortegii festive pentru tot felul de ceremonii. Toate acestea le puteți găsi pe site-ul nostru !

  Posibilitatea de chiria auto devine un proces simplu alături de echipa noastră!