Telefonul nostru

+(373) 60 67-77-56
+(373) 79 69-79-37

 • ru
 • ro
 • en
 • DESPRE NOI

  «Bam Auto» - este una dintre cele mai mari companii din Moldova, care oferă servicii de

  închiriere și vânzare a autoturismelor de clasa econom și premium, la fel, precum și servicii de

  închiriere limuzine pentru diverse evenimente și delegații VIP. Pe parcursul a celor 7 ani de activitate am evoluat și la moment avem o reputație de parteneri de încredere. Mai mult, în decursul acestei perioade am reușit să stabilim relații bune cu clienții noștri!

  CHIRIE

  Majoritatea din noi, nu pot să-și imagineze viața fără automobil. Mașina oferă prestigiu, mobilitate și

  confort. Ce e de făcut însă, când nu există posibilitatea de a procura propriul autoturism? În acest caz, cea mai bună oportunitate o reprezintă - închirierea automobilului de la compania «Bam Auto»! Noi oferim clienților noștri servicii la nivelul standartelor internaționale, de cea mai înaltă calitate.

  «Bam Auto» dispune de un parc de automobile foarte vast–  50 modele de automobile cu caracteristici diferite, dispunem de modele cu cutia de viteză mecanică sau automată. Din motiv că avem un serviciu auto propriu, putem garanta siguranță și starea tehnică ideală a mijoacelor noastre de transport. Cel mai «vechi» automobile se datează anului 2009. Puteți să închiriați o mașină cu termen de la o zi până la câteva luni.

  La acordarea serviciului «ren- a-car», compania «Bam Auto» execută transferul gratuit spre/de la

  Aeroport

  • Costul chiriei auto depinde de marca mașinei arendate, precum și de termenul

   chiriei și de condițiile oferirii serviciului – cu șofer sau fără. Pentru clienți corporativi

   oferim tarife speciale. La dorință achitarea se produce în numerar sau prin transfer.

  VÂNZARE

  Compania «Bam Auto» - este lider incontestabil pe piața Moldovei în domeniul vânzării automobilelor noi din SUA, care sunt bine cunoscute pentru caracteristicile tehnice de nivel înalt și preț redus. Mașinile americane se deosebesc printr-un nivel sporit de confortabilitate și un grad înalt de siguranță. Completarea standard ale vehiculelor din SUA este mult mai variată comparativ cu analog european.

  «Bam Auto» - este filiala companiei-dealer «Riley motors» din SUA, fapt ce oferă posibilitatea de a procura automobile direct de la toate licitațiile de mașini din America, fără intermediari. Propunem clienților noștri tot spectrul de sevicii de profil – începnd cu căutarea și achiziționarea vehiculelor noi și cu parcurs din SUA, pînă la transmiterea în condiții de siguranță  cumpărătorului în Moldova. Principalul avantaj în colaborarea noastră cu «Riley motors» este că toate mașiile procurate la licitații trec un control riguros al caroseriei și al stării tehnice.  

  Noi asigurăm livrarea automobilului timp de 30 de zile de la procurarea lui. Achiziționarea se efectuează în condițiile de achitare prealabilă în mărime de 15-20% din suma totală. Restul sumei clientul o achită în timpul devamării. «Bam Auto» garantaează cel mai redus cost al automobilului în Moldova, în raport «preț-calitate».

  Dacă doriți să cumpărați un automobil, dar nu aveți destule resurse financiare, atunci «Bam Auto» vă poate ajuta în rezolvarea acestei probleme. Putem să primim în schimb mașina dumneavoastră veche, să găsim o companie de leasing convenabilă sau să vă oferim posibilitatea de a achita achiziția «pe roate» în rate fără dobândă.

  SERVICII PENTRU EVENIMENTE SPECIALE

  Nunta este un eveniment de clasa «exclusiv», în această zi toate trebuie să fie la cel mai înalt nivel, inclusiv și automobilele. Imaginați-vă  cât de elegant va arăta un cortej nupțial format din mașini de clasa VIP de același model, asortate cu stil, de exemplu un Chrysler 300С alb/negru... Sau legendarul  Chrysler PT Cruiser în stil retro, un cabriolet compact, care este recunoscut în toată lumea drept cel mai popular automobil pentru mirese!  

  «Bam Auto» dispune de un număr mare de mașini de clasă business, șase limzine model Chrysler 300С. În caz de circumstanțe neprevăzute se va găsi ușor un vehicul identic în schimb la cel ales de dumneavoastră, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie ideal. La  «Bam Auto» puteți comanda o mașină de teren, un sportcar și un microbuz, să închiriați un  «hammer», cabriolet sau o mașină de epocă.

  Mașina cu șofer vă va aștepta direct la scară, cu plinul de benzină și decorată pentru sărbătoare. 

  Noi lucrăm nu doar în Chișinău dar și pe întrg teritoriu Moldovei și chiar peste hotarele țării. 

  La comanda mai multor automobile primiți o reducere considerabilă. Astfel , dacă comandați un cortej din 2 vehicule – 10%, din trei – 15%, etc. Însă, este necesar de a face rezervare din timp pentru o anumită dată.