Telefonul nostru

+(373) 60 67-77-56
+(373) 79 69-79-37

  • ru
  • ro
  • en
  • În prezent este greu de imaginat nunta fără o limuzină și un cortegiu fast de mașini. Acest eveniment trebuie sa rămână în memoria cuplului îndrăgostit pentru totdeauna, de aceea noi vă oferim serviciu de închiriere a limuzinei de lux și mașini pentru nuntă în Chisinau, care vor crea o atmosferă de sarbatoare atât pentru cuplul îndrăgostit, cât și pentru oaspeți. Alegerea de masini pentru nunti și a limuzinei pentru nuntă nu este un lucru complicat și este nevoie doar să cunoașteți numărul oaspeților. După ce dumneavoastră alegeți limuzina de nuntă și automobilele pentru oaspeți, noi ne ocupăm de decorarea cortegiului. Pentru ca cortegiul de nuntă să posede un stil, este nevoie ca toate automobilele sa fie exclusive și să fie identice la  culoare și marcă. Acest lucru îl poate garanta compania noastră.

    Alegerea unei masini pentru nunta este un proces foarte interesant și veți fi plăcut surprinși când, veți vedea mașinile încredibil de frumoase în care prietenii și rudele vor călatori prin oraș în acea zi extrem de importantă. Insa daca doriti ca masina de nunta sa fie una speciala, aceasta nu este o problema e nevoie doar sa indicati acest detaliu la comanda. Toate prețurile de închiriere la mașini pentru nunta in Chișinau sau în Moldova le puteți afla în catalogul nostru, pe  site-ul companiei. La alegerea mașinii pentru nunta in chirie, nu uitați să rezervați automobilul din timp, pentru a fi sigur că ele vor fi disponibile în ziua în care veți avea nevoie de ele. 

    Chiar dacă acest lucru se va întampla( ceea ce se întâmplă foarte rar,deoarece compania noastră este una dintre cele mai bune din țară), noi vă vom oferi un automobil la fel de bun. Dacă vă interesează inchirierea masini de nunti sau pentru scopuri personale, sunați chiar acum și faceți comanda unei limuzine de lux sau a unui automobil pentru nuntă și vă garantăm că nu veți fi dezamăgiți ! Cu aceste masini, nunta dumneavoastra va fi de neuitat !