Telefonul nostru

+(373) 60 67-77-56
+(373) 79 69-79-37

 • ru
 • ro
 • en
 • Servicii chirie auto

  Automobilul vostru este în service sau nu aveți automobil? Însă dumneavoastră aveți nevoie urgent de o mașină, care vă va ajuta să ajungeți la locul destinat rapid și fară probleme. Din fericire compania noastră de  auto chirie in Chisinau vă oferă soluții! Un asortiment vast de mașini care vă vor ajuta sa fiți acolo unde este nevoie într-un termen scurt și cu un grad sporit de confort!

  Noi vă oferim:

  -un asortiment larg de automobile de orice tip, fie  închirierea auto de clasă medie sau business class;

  -procedură de chirie auto in Moldova este disponibilă atât pentru cetățeni cât și pentru oaspeții de peste hotare. Chiria auto in Chisinau este o procedură foarte rapidă care durează câteva minute;

  -toate automobilele sunt într-o stare ideală, deoarece noi curățim și verificăm mașinile după fiecare    client;

  -cele mai bune prețuri la chirie de automobile in Chisinau pentru clienții corporativi;

  -cele mai bune tarife pentru chiria auto pe un termen lung;

  -bonusuri adăugătoare pentru cei ce vor semna un acord de cooperare;

  În afară de auto chirie noi vă oferim și șansa de a cumpăra un automobil din SUA. Tot de ce aveți nevoie este să alegeți un automobil din catalogul nostru și să ne contactați. Dupa ce toate documentele vor fi înregistrate, timp de 30 de zile automobilul noi vă aducem automobilul dorit. În catalogul nostru puteți gasi atât mașini de clasă medie cat și autoturisme de lux. Majoritatea autovehicolelor aduse din SUA sunt automobile exclusive și rar întâlnite în Moldova. Sunați-ne chiar acum !

  наверх ↑